Catering

Catering voor groepen met bewustzijn

UNDER CONSTRUCTION – Geef ons een moment om je daarna de hernieuwde website te laten genieten.

Esther-2014-029.1

Groep, vergadering, heidag, of iets te vieren? Met plezier verzorg ik je maaltijd. Iedereen is anders en daarom maak ik maaltijden op maat. De produkten die ik gebruik zijn vers, lokaal, van het seizoen en (waar mogelijk) biologisch. Ik probeer altijd alle 6 de smaken (zoet, zuur, zout, scherp, wrang en bitter) in een gerecht te laten voorkomen, dit verhoogt de smaakbeleving en geeft een voldaan gevoel na de maaltijd.

Mijn ervaring leert dat iedereen geniet van een kom warme soep voor de lunch. Ik maak daarom graag een grote pan en serveer er vers gebakken brood bij. Op tafel zet ik schotels met verse humus, kruidenroomkaas en andere huisgemaakte spreads, zodat ieder naar eigen smaak kan proeven. (Luxere) variaties op dit thema zijn natuurlijk mogelijk.

Hou je van de Indiaas vegetarische keuken? Van gekruide rijst, dahl, curry’s met panir en fijne zoete desserts? Dan kook ik graag voor je. De specerijen die ik gebruik ondersteunen de spijsvertering en geven de maaltijd een warme en verrassende smaak. Deze kleurrijke keuken leent zich prima voor feestjes. Natuurlijk kan ik ook een eenvoudigere of een complete lunch verzorgen.

SONY DSC

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *