Home

Catering voor groepen met bewustzijn

UNDER CONSTRUCTION – Geef ons een moment om je daarna de hernieuwde website te laten genieten.

mandala es 03

 

Het is mijn passie om je de zachte kracht van Ayurvedische voeding te laten beleven. 

es 150x182

 

Deze website heb ik opgericht om mensen te laten delen in het plezier wat ik heb in koken. Vooral woorden als eenvoud, vers, lokaal en slimme Ayurvedische toepassingen in voeding en levensstijl spreken mij aan. Wat een verschil kun je maken voor je gezondheid door specerijen toe te voegen aan je maaltijden, een ritme in je dagelijks leven te brengen en te eten wat bij je past. Hoe je dat doet laat ik je graag zien in een voedingsconsult of een gezellige workshop over een thema dat je aanspreekt.  Natuurlijk kook ik ook graag voor je als je iets te vieren hebt of verzorg ik de maaltijd tijdens zakelijk overleg of een themadag.

In 1994 kwam ik in aanraking met Ayurveda. Meteen had ik een gevoel van juistheid. Behalve dat de smaken zacht en heerlijk waren, merkte ik dat eten dat met aandacht is klaargemaakt en bewust wordt gegeten echt voldoening geeft. Ayurveda leert over voeding dat zich goed of juist niet goed laat combineren, over de verschillende constituties, de zes smaken, de guna’s en zoveel meer wat interessant is om te weten als je voeding bereidt.

Om meer te leren ben ik in 2013 naar de Academy of Ayurvedic studies gegaan, die opleidt tot Ayurvedisch voedingsconsulent. Inmiddels is deze opleiding overgenomen door Delight Academy in Amsterdam. Het heeft me opnieuw wakker gemaakt aan hoe eenvoudig je met voeding mensen kunt helpen om zich energieker en meer in balans te voelen. Het is fijn om mensen te laten beleven wat een verschil Ayurvedisch koken maakt.

De afgelopen jaren heb ik veel gekookt voor groepen, mensen op weg geholpen om zelf aan de gang te gaan aan de hand van een voedingsadvies of door een kookworkshop. Ik ben regelmatig te vinden op Het Land van Nu, waar ik als kok aan verbonden ben. Er zijn daar uiteenlopende groepen te gast, van opleidingswerkgroepen, yogaretraites en communicatietrainingsgroepen bijvoorbeeld. Het is voor mij telkens een leuke uitdaging om speciaal voor die groep het juiste te doen, in samenwerking met de trainers/ docenten maak ik er een smaakvolle tijd van. En dat is wat ik het liefste doe: Koken met het hart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *